Spletne rešitve

Spletne strani in spletne trgovine

V podjetju Njorka d.o.o. Vam ponujamo izdelavo spletnih strani, spletnih trgovin ali hibridov, ki so moderne in enostavne za spremljanje, vnos in spreminjanje vsebin na osnovi Drupal tehnologij, ki omogočajo tehnološko napredne izvedbe in združevanja s poslovnimi aplikacijami. Naš urejevalnik omogoča uporabniku prijazno urejanje spletnih vsebin. Na osnovi tega ponujamo gostovanje in izdelavo spletnih strani, izdelavo celostne grafične podobe predstavitvenih spletnih strani, združevanje spletnih strani s poslovno aplikacijo. Vsi naši izdelki so unikatni, prilagojeni naročniku in moderne izdelave. Nekaj naših dosedanjih izdelkov:

Poleg tega vam ponujamo izdelavo spletne trgovine v paketu s Poslovno Informacijskim Sistemom, katerega vam prilagodimo vašim potrebam.

Spletne aplikacije

Spletne aplikacije so namensko izdelane programske rešitve, ki za upravljanje ne potrebujejo namestitve, potrebujemo samo dostop do interneta. Lahko so postavljene popolnoma samostojno, lahko pa so vstavljene v spletno stran. Namen spletne aplikacije je:

  • ustvarjanje vezi s strankami
  • poenostavljajo dvosmerno komunikacijo
  • omogočajo zbiranje in interpretiranje podatkov (s tem pridobite koristne informacije o Vaših strankah in tako lahko izboljšate Vašo ponudbo)
  • upravljanje s spletno aplikacijo od vsepovsod, kjer imate dostop do interneta
Možnosti povezovanja:
  • Samostojna spletna aplikacija dostopna preko uporabniškega imena in gesla, IP naslova ali drugih zahtevnejših varnostnih zidov
  • Spletna aplikacija kot del spletnega mesta; selektivni prikaz samo izbranih podatkov na spletu, možnost dodatne obdelave podatkov.
  • Spletna aplikacija z upravljanjem preko interneta in kot del spletnega mesta: selektivni prikaz samo izbranih podatkov na spletu, vnos in selektivni prikaz dodatnih podatkov preko interneta, možnost dodatne obdelave podatkov.